Waitress The Musical Tour, Exclusive Deals on Waitress Broadway Tickets - leigh-greenwood.com Official Source of Authentic NBA Utah Jazz Tickets - hauntedasheville.com Official Broadway Website for Waitress Tickets - windycityamusements.com

Onze Comeniuspartners op bezoek!

Van dinsdag tot zondag komen 18 comeniuspartners uit Italië, Spanje, Wales en Zweden op bezoek in Immaculata. Onze school organiseert de slotmeeting van ons internationaal project 'The Big Adventures of the Little Prince'. Woensdag bezoeken ze onze partnerschool voor bijzonder onderwijs 'Het Noordveld' en geeft onze directeur een rondleiding in de stad.  Op donderdag geven ze les aan de kinderen van de derde graad op onze school. Het wordt ongetwijfeld een boeiende ervaring zowel voor de kinderen als de leerkrachten.

vlaggen